SPORTMASSAGE WALCHEREN - voor massages en advies
Home
Wie zijn wij
Sportmassage
Stoelmassage
Kokosstempel massage
Hotstone massage
Ontspannings massage
Reiki
Hooikoorts
Medical Taping
Blessure Preventie
Tarieven
Nieuws
Produkten
Contact
Contactformulier
Klachtenregeling
AVG
Sitemap

Stoelmassage

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een ongeveer 15 minuten durende drukpuntmassage(Shiatsu). Shiatsu betekent letterlijk 'druk met de vingers' en heeft zijn oorsprong in de traditionele Japanse drukpuntmassage.

Een behandeling bestaat uit een massage van rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd, waarbij gebruik wordt gemaakt van kneed- en drukpuntmassage, strekkingen en bekloppingstechnieken.

De massage wordt gegeven in een speciaal voor deze massage ontworpen ergonomische stoel, die het lichaam goed ondersteunt en zeer comfortabel zit.

Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Wat zijn de voordelen?

Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, je hoeft je dus niet uit te kleden.

Men voelt zich zittend vaak comfortabeler dan liggend.

Er komt geen olie aan te pas, dus geen plakkerig gevoel na een massage.

Je kunt direct weer over tot de orde van de dag.  

Hoe weet ik of deze massage iets voor mij is?

De enige manier om daar achter te komen is de massage een keer te ondergaan. Voorafgaand aan de massage worden door de masseur een aantal vragen gesteld over de algemene gezondheid, medicijngebruik, blessures of chronische klachten en eventuele behandeling door een arts of therapeut. Belangrijk is dat je in de 4 uur voorafgaand aan de massage nog wat gegeten hebt.

Voor wie is de massage niet geschikt?

Deze massage is niet geschikt voor zwangere vrouwen omdat het van invloed kan zijn op de contractiegevoeligheid van de baarmoeder. Als je(mogelijk) zwanger bent kan deze massage niet gegeven worden.

 

Sportmassage Walcheren 06 - 11 15 13 30  | sportmassagewalcheren@gmail.com